Fractievoorzitter Sterk Lokaal Drenthe, Alfred Schoenmaker

DOE JE MEE?

Sterk Lokaal Drenthe is in de provincie met één zetel in de Provinciale Staten.

Spreken de ideeën en werkwijze van Sterk Lokaal Drenthe wel aan?

Je bent van harte welkom als lid, vrijwilliger of als donateur.

LIDMAATSCHAP

Graag verwelkomen wij u als lid van onze vereniging. De contributie bedraagt €25,00 per jaar. Voor elk overig lid uit het gezin €15,00. Hiervoor ontvang je nieuwsbrieven en je bent iedere maand welkom op de vergadering van de raadsfractie, zodat we van gedachten kunnen wisselen over allerlei politieke zaken in Drenthe, die de burgers aangaan.

VRIJWILLIGER

Je kunt ook actief zijn als vrijwilliger en bijvoorbeeld helpen bij campagnevoeren of in het (lokale) partijbestuur. Als de verkiezingen achter de rug zijn gaat het erom de beloftes en de plannen waar te maken. Dan doet een vrijwilligers commissiewerk, of maakt inhoudelijk beleid, houdt de website bij, is actief op facebook, debatteert, staat de pers te woord, of organiseert bijeenkomsten…van alles dus. Sterk Lokaal Drenthe biedt haar leden een scala aan trainingen en cursussen aan om dit soort activiteiten te leren.

DONATIES

Vrijwillige donaties zijn uiteraard van harte welkom.

Met jouw bijdrage steun je ons op vele manieren. Zo kunnen wij trainingen geven aan talenten, voeren we continu campagne en verspreiden we met ons geluid.

Je kunt een bijdrage ook zelf overmaken op NL17RBRB0916169480 t.n.v. Sterk Lokaal te Nieuw Weerdinge onder vermelding van ‘Gift’.