Blijf op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Sterk Lokaal Drenthe, kan je je inschrijven op de Sterk Lokaal Drenthe-WhatsApplijn zo kun je ook via WhatsApp updates ontvangen over onze acties.

Spreker uitnodigen?

Een spreker uitnodigen voor een campagne-activiteit, evenement, lezing of debat? Dat kan met onderstaand formulier! Voor een goede afhandeling van jouw aanvraag is het van belang dat we de aanvraag op tijd binnenkrijgen, bij voorkeur minimaal twee weken voor aanvang van de bijeenkomst.

Politici

Contact opnemen over een politiek onderwerp of met een Sterk Lokaal Drenthe politicus, kan via het profiel van de betreffende politicus. Kijk op: Verkiezingen 2023 kieslijst.

Pers

De woordvoerder & persvoorlichter van Alfred Schoenmaker en het verenigingsbestuur is te bereiken via onderstaande formulier of via de Sterk Lokaal Drenthe-WhatsApplijn.

Lidmaatschap

Inschrijven, wijzigen lidmaatschap of adreswijzigingen kan je hieronder doorgeven, Ook e-mailvoorkeuren en de hoogte van de contributie.

Opzeggen van het lidmaatschap kan hier ook op deze pagina. Het lidmaatschap van een naaste opzeggen i.v.m. overlijden, kan ook via dit formulier. Als je de contributie door onvoorziene omstandigheden niet kan betalen, neem dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Voor overige vragen over het lidmaatschap e.d. kan je ons ook hieronder bereiken.

Voeg je header hier toe

Fractieleider Sterk Lokaal Drenthe
Dhr A. Schoenmaker

Bestuurs-
voorzitter Sterk Lokaal Drenthe
Dhr. J. Uffels